Narancssárga átmenetes kör
Egy tál egészséges étel

Milyen konyhatechnológiát
alkalmazunk?

Az általunk alkalmazott konyhatechnológiai eljárások célja az, hogy az ételeink a lehető legnagyobb mértékben megőrizzék vitamin-, ásványianyag- és tápanyagtartalmukat. Ennek érdekében Rational sütőt- használunk, melynek köszönhetően kiküszöböljük az egészségre káros bő zsiradékban történő sütést. Ezekben készítjük a, halakat és zöldségeket, így azok -amellett, hogy az egészségre rendkívül jó hatással vannak- zamatosak és szaftosak maradnak.

Középkorú nő

Rational sütőben készítjük el a párolt zöldségeket, a párolt rizst, a párolt kölest, a hajdinát és az ízletes sült húsokat is.

Konyhánkon az ételek az elkészítését követően sokkoló gépbe kerülnek, aminek segítségével 90perc alatt 0 és 3 fok közé hűtjük őket, megakadályozva ezzel a különféle baktériumok szaporodását. Ezzel a technikával meghosszabbítjuk az ételek fogyaszthatósági idejét.

Nő egészésegen táplálkozik Egészséges táplálkozás

Ételeinket a minőség megőrzése érdekében zárt hűtőláncon keresztül szállítjuk. Az ételeket a szállítást követően fogyasztásig hűtőszekrényben ajánlott tárolni, majd fogyasztás előtt mikrohullámú sütőben 2-3 perc alatt felmelegíteni.