Narancssárga átmenetes kör
Egy tál egészséges étel

Mert szívügyünk
az egészség

A mentes ételek sok esetben jóval gyengébb ízűek és kevesebb rostot is tartalmaznak, mint „hagyományos” társaik, ezt kívánjuk megcáfolni a Porciofood Séfje által speciálisan elkészített ételeinkkel. Valljuk, hogy a mentesség nem mehet az íz rovására. Ételeink hozzásegítenek a súlytartáshoz, de helyesen alkalmazva azokat, a súlyvesztés is lehetséges.

Missziónk

A mai felgyorsult világban jóval kevesebb időnk jut a bevásárlásra és a főzésre, így jól jön egy kis segítség. Levesszük a válladról ezt a terhet. Hagyd magad elvarázsolni egyedi ételeink által és válogasd össze a család ételeit a mi étlapunkról.
Az ötletelés, hogy mi legyen az ebéd és a bevásárlás rengeteg energiát emészt fel. Kivesszük a kezedből a bevásárlókocsit és a fakanalat. Te csak dőlj hátra, és várd, amíg csenget a Porciofood futárja.

Egy nő egészséges ételt eszik
Egészséges étel az asztalon

Minőség Kompromisszumok nélkül

A megfelelő minőségű zsírsavak hozzájárulnak az étvágyad kontrollálásához, segítségükkel hosszabb ideig marad távol tőled az éhség. Ételeink elkészítéséhez olívaolajat és kókuszzsírt használunk, ezzel is támogatva az egészséged.

laktózmentes tejtermékek

maximális fehérje-és rosttartalmú ételek

minőségi szénhidrátok

megfelelő porciók

laktóztartalmú tejtermékek

mesterséges ízesítők, ízfokozók

finomított cukor

ultrafeldolgozott alapanyagok

Séfünk ajánlásával

Naponta frissen érkező hazai, termelői zöldségek és gyümölcsök teszik még finomabbá az ételeinket a Te egészséged megőrzése érdekében.